Förberedelser inför/efter Spraytan

Spray Tan är den mest effektiva och hälsosamma sätt att bli brun på. Har du svårt att få en naturlig gyllene färg eller inte vill utsättas för solen/uv-strålar, då kanske spraytaning är något för Dig. Spray Tanning har blivit mer och mer populärt och då framför allt hos kändisar som Kim Kardshian, Jennifer Lopez är en av många kändisar som hjälpt till att öka intresset för spray tanning.

 

Hur går en spray tanning till?

Vi använder oss av manuell HVLP Spray Tanning som är det bästa och senaste tekniken inom brun utan sol metoden.

Genom att vi manuellt utför HVLP spray tanning får du den absoluta bästa resultaten i jämförelse med soldusch kabiner på salonger där det lätt kan bli fläckigt och orange.

 

Det finns många anledningar till att välja Spray Tan: (Nouvatan)

 

• Spray Tan föråldrar INTE din hy

• Spray Tan tonar ner ytliga blodkärl, åderbrock eller andra ytliga deffekter på hyn

• Vätskorna från Nouvatan ger inga orange toner och är 100% naturligt

 

Före behandlingen

Rengör och peela huden helst dagen innan spraytan behandlingen sker . Avlägsna noggrant smink och andra produkter som deodorant och parfym eftersom det kan orsaka att det blir grönt på hyn.

Behöver du vaxa eller raka dig. Gör det helst kvällen innan spraytan behandlingen.

 

Under behandlingen:

Tänk på att sätta på dig mörka, löst sittande kläder. Ingen makeup, parfym eller deo (deodorant och parfym kan orsaka grönt på huden).

Du bör ej bära smycken under behandlingen, dessa kan bli missfärgade. Under behandlingen står du i underkläder/bikini helst mörka. Smörj in naglar med fet kräm, för att undvika missfärgning. 

 

Efter behandling

Det tar ett par minuter för färgen att torka så räkna med att stå och lufttorka efteråt.

Mycket viktigt att ej ha kontakt med vatten på huden tills då du ska duscha av detta, annars kan missfärgningar uppstå. Undvik även träning, direkt efter spray tan behandlingen.

Det tar 8 timmar innan huden fått full solbränna. Efter att ha låtit det verka in, under de rekommenderade timmar bör du duscha av detta för att sen få den solbränna som du önskat. Tänk även på att efter dusch - badda av vattnet, undvik att gnugga.

Smörj in dig med bodylotion varje dag för att behålla din bränna längre.

En behandling varar i ca 5-10 dagar.

Ju bättre du smörjer in din kropp dagarna efter behandlingen, desto längre varar din färg.

 

Hoppas på mycket nöje över din fina solbränna! / Micaela , din skönhetsterapeut