Trådning kommer inom kort!

I januari kommer Miccis gå utbildning i Trådning. Vad är trådning? Det är ett sätt att ta bort oönskad hårväxt, framförallt i ansiktet. Många gör bryn och överläpp men även haka och kinder - där det är fjunigt och dant! Håll utkik!

SALONG MICCIS FLYTTAR

Salong Miccis byter lokaler och finns fr.om 1/8-16 på Lummervägen 5.

Volymfransar snart på Salong Miccis!

I slutet på mars 2016 kommer Salong Miccis även erbjuda Volymfransar till dig som vill ha en tätare look av fransar. Det är en annan metod där man sätter supertunna fransar på en av dina naturliga fransar. Det skadar ej din egna frans eftersom det är tunnare än en singelfrans, det innebär då att man kan sätta flera stycken, för en fylligare look. Look by linn är det som utbildningen är hos.

Nyhet!! Spraytan Stylist

I december 2015 kommer Salong Miccis kunna erbjuda dig Spraytan - det ofarliga sättet att vara brun på. Märket jag kommer använda är ekologiskt och doftar kokos. Mer information kommer!

Miccis utökar igen!

Miccis har nu öppnat ett nytt rum. Det handlar såklart om lyxiga naglar. Du erbjuds enkla manikyrer, klassiska manikyrer, spa manikyrer, hand och armmassage och mycket mer! Prova och se hur avkopplande det är.

Nagelterapeut

7/6- 13 blev jag klar med min utbildning och är numera Nagelterapeut också!

Miccis utökar

Under april kommer jag börja erbjuda vaxning på salongen!

  • Klassisk vaxning av alla delar på kroppen
  • Brasiliansk vaxning

Erbjudande 18/4-11/5 Halva priset på valfri vaxning på kroppen.

Passa på inför våren, slipp tänka på rakhyveln!